Napolitansk pizza utan ved, eld- och rökgaser på max 120 sekunder

High Temp pizzaugn är utvecklad för att grädda pizza i höga temperaturer - upp till 500°C.
Ugnen är försedd med äkta italiensk Biscotto di Sorrento-sten, traditionsenligt tillverkad i Italien.
Stenen tillsammans med de högeffektiva värmeelementen, som ger en snabb och jämn värmefördelning i det rostfria ugnsrummet,
det keramiska glaset i luckan och den robusta konstruktionen, gör High Temp pizzaugn till en av de mest
energieffektiva och pålitliga högtemperatursugnarna på marknaden.

Ugnens utformning är genomtänkt i minsta detalj.
Allt från det ergonomiskt utformade, svala och blästrade handtaget till arbetshöjd och exklusiv design,
som utformningen på den svarta imkåpan och de låsbara hjulen,
ger tillsammans en både snygg och funktionell ugn som är enkel att rengöra.

Ugnens kontrollpanel är användarvänlig och med den ställs till exempel veckoschema och reglering av över- , under- och frontvärme in.
Att ugnen är både fossilfri och elektrisk ger utöver en bättre omvärldsmiljö och arbetsmiljö också en enklare vardag,
då bestyr med ved och eld uteblir.

Dess turbofunktion ger snabb start på arbetsdagen - önskad baktemperatur uppnås inom cirka 30 minuter och
därefter håller ugnen värmen konsekvent, då funktionen också innebär snabb återhämtning vid till exempel öppnande av luckan.
Napolitansk pizza gräddas mellan 60-120 sekunder, varför denna funktion också är viktig för att pizzans
botten ska bli jämnt bakad och få de eftertraktade porösa kanterna.

Installationen av High Temp pizzaugn går snabbt – plug and play. Vid installation bränns också ugnen ur,

för att erhålla det bästa bakresultatet.