JOY 90 - Pavesi

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1909046
Typ:
JOY 90 ved - Pavesi
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Joy 90 rekommenderas för restauranger med plats för max 20 personer eller för er som önskar ge extra service till era kunder utan att förlora utrymme.

Den är även perfekt för de som vill baka pizza hemma eller i trädgården med en proffsugn.

Exceptionell prestanda, kompakt storlek, energibesparande, perfekt bakning hela kvällen. Designad för att erbjuda ett arbetsredskap av högsta standard men fortfarande
unik med sin design. Ytskiktet kan kundanpassas efter önskemål genom att välja en yta som gör att ugnen blir unik och exklusiv. Den kan målas, putsas eller kaklas med mosaik eller natursten.

Alla Pavesis ugnar tillverkas i Italien för hand. Med omsorg använder man traditionella metoder och högsta kvalitet på eldfast material och isolering.
Pavesi lämnar 10 års garanti på sina ugnar!

Kärnan i Pavesis ugnar tillverkas med en formel för eldfast cement som tål drift i temperaturer över 1200° C. Den är extremt hållbar att dagligen användas i en medeltemperatur på 300 - 400° C.

Bottenplattan Ø:90 cm, är tillverkad av ett enda eldfast block med en tjocklek på 5 cm och vikt på ca 250 kg. Den massiva bottenpllattan, helt utan skarvar, som används med försiktighet och enligt våra instruktioner, förblir jämn och homogen under hela ugnens livslängd.

Genom att  installera en manuell gasbrännare, Avanzini P1, så kan ugnen även baka med gas.

Innermått: 86x81 cm
Vikt: 300 kg
Tjocklek kupol: 8 cm
Höjd i ugnen: 40 cm
Arbetshöjd: cm 116
Isolering i botten: 10 cm Mikroporösa paneler 
Isolering kupol: 12 cm Keramisk fibermatta
Skorstensrör Ø: 16 cm
Kupolformat tak

Dokument för nedladdning.
- Ritning 
- Teknisk specifikation 

Kontakta oss för offert!