Twister - Pavesi

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1954715
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Pavesi har slagit samman klassiska och banbrytande kulinariska tekniker till en exceptionell ugn med roterade bottenplatta. Den har en modern elektronisk styrning där ni enkelt styr rotationshastigheten och höjer eller sänker temperaturen.

Bottenplattan har en diameter på 130 cm och i ett helt stycke. Tack vare det håller den en jämn och perfekt temperatur. En ugn med roterande bottenplatta rekommenderas för dem som vill baka stora mängder pizza så snabbt som möjligt, då den ger en konsekvent bakning utan behov för konstant övervakning.

Produktionskapacitet: 160 pizzor / timme och 400 st. bakade i följd.

Ugnen kan eldas med ved, gas eller i kombination av både ved och gas.

Tack vare att ugnen är välisolerad så blir inte utsidan på ugnen varm och kan täckas med en gipsskiva och få in ugnen i restaurangens inredning.


Alla Pavesis ugnar tillverkas i Italien för hand. Med omsorg använder man traditionella metoder och högsta kvalitet på eldfast material och isolering.
Pavesi lämnar 10 års garanti på sina ugnar!

Kärnan i Pavesis ugnar tillverkas med en formel för eldfast cement som tål drift i temperaturer över 1200° C. Den är extremt hållbar att dagligen användas i en medeltemperatur på 300 - 400° C.

Bottenplattan Ø:130 cm, är tillverkad av ett enda eldfast block med en tjocklek på 7 cm och vikt på ca 250 kg. Den massiva bottenpllattan, helt utan skarvar, som används med försiktighet och enligt våra instruktioner, förblir jämn och homogen under hela ugnens livslängd.

Bottenplattan: 130 cm
Vikt: 1600 kg
Tjocklek kupol: 8/10
Höjd i ugnen: 42 cm
Arbetshöjd: cm 115/125 cm (justerbar)
Isolering i botten: 10/15 cm Mikroporösa paneler 
Isolering kupol: 10 cm Keramisk fibermatta
Skorstensrör Ø: 20 cm
Kupolformat tak

Dokument för nedladdning.
- Ritning
- Teknisk specifikation
- Katalog

Kontakta oss för offert och mer information!