JOY 140 - Pavesi

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1931688
Typ:
JOY 140 ved/gas
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Joy 140 har en maximal kapacitet att baka mellan 8 och 12 pizzor.
Produktionskapacitet på över 100 pizzor/timme.

Exceptionell prestanda, kompakt storlek, energibesparande, perfekt bakning hela kvällen. Designad för att erbjuda ett arbetsredskap av högsta standard men fortfarande
unik med sin design. Ytskiktet kan kundanpassas efter önskemål genom att välja en yta som gör att ugnen blir unik och exklusiv. Den kan målas, putsas eller kaklas med mosaik eller natursten.

Alla Pavesis ugnar tillverkas i Italien för hand. Med omsorg använder man traditionella metoder och högsta kvalitet på eldfast material och isolering.
Pavesi lämnar 10 års garanti på sina ugnar!

Kärnan i Pavesis ugnar tillverkas med en formel för eldfast cement som tål drift i temperaturer över 1200° C. Den är extremt hållbar att dagligen användas i en medeltemperatur på 300 - 400° C.

Bottenplattan Ø:140 cm, är tillverkad av ett enda eldfast block med en tjocklek på 7 cm och vikt på ca 250 kg. Den massiva bottenpllattan, helt utan skarvar, som används med försiktighet och enligt våra instruktioner, förblir jämn och homogen under hela ugnens livslängd.

Pavesis ugnar kan användas både som en traditionell vedeldad ugn och med gas.
Beställer ni en vedeldad ugn kan man senare beställa en elektriska gasbrännaren från Avanzini. Beställer ni ugnen med gasbrännaren kan ni alltså även elda med ved i den.
Med gasbrännaren medföljer även ett speciellt skydd i rostfritt stål, som skyddar brännarens munstycke mot sot från veden.

Innermått: 140x135 cm
Vikt: 1320 kg
Tjocklek kupol: 8/10 cm
Höjd i ugnen: 42 cm
Arbetshöjd: cm 115/125 cm (justerbar)
Isolering i botten: 10 cm Mikroporösa paneler 
Isolering kupol: 12 cm Keramisk fibermatta
Skorstensrör Ø: 20 cm
Kupolformat tak

Dokument för nedladdning.
- Ritning 
- Teknisk specifikation 

Kontakta oss för offert!