Proffsugnar

Hos oss hittar ni professionella pizzaugnar från några av de bästa och mest välkända tillverkarna på marknaden.

Vi hjälper er komma fram till vilken ugn som passar er verksamhet bäst.
Det är mycket att tänka på, ska den värmas med ved, gas eller el? Vad krävs på restaurange för denna typ av ugn?
Vilken typ av pizza ska ni baka, klassisk eller napolitansk? Hur stor ugn behöver ni, hur många pizzor bakas per dag och hur många kommer arbeta med ugnen?
 

Kontakta oss så hjälper vi er!

Elektrisk


Världens första kommersiella
Napolitanska ugn som är elektrisk!



Godkänd av AVPN!
 

Ved & Gas


Ugnarna är handgjorda enligt den gamla napolitanska traditionen.

Godkänd av AVPN!

 

Traditionell & Roterande


De enda ugnarna med en massiv
bottenplatta i ett stycke!


Dessutom 10 års garanti!

SVEBA DAHLEN

Elektrisk


High Temp Pizzaugn 500°C, bakar pizzan på Biscotto di Sorrento-lerstenar!


 

Ved & Gas


Orginalet! 
Mer än 125 års erfarenhet!
 

Godkänd av både "Vera Pizza Napoletana Association" och "the Neapolitan Association of Pizzaioli